Perustietoa studiosta

Sojuzstudio on Ypäjällä sijaitseva äänitysstudio. Tilat ovat pienehköt, vanhoihin maalaisrakennuksiin sijoitetut. Rakennusten alkuperäinen henki ja miljöö on pyritty säilyttämään vain kevyesti akustoimalla. Tämä paikka ei ole moderni ”telkkarisisustajan” puuhamaa, vaan menneiden vuosikymmenten fiilistä henkivä tila.

Äänitystä ja kahvia vanhanajan tunnelmassa. Kokonaisuus on vuosisadan alun ajoilta peräisin säilyneessä kahden huoneen rakennuksessa. Ympärillä vanhaa paksua hirsiseinää.

Et siis löydä täältä pääkaupunkiseudun studiota mukailevaa ”ökymeininkiä”. Täällä tehdään asiat käsivaralta ja pienellä hiilijalanjäljellä. Emme voi kilpailla neliöillä tai kuutioilla, mutta asiakaslähtöisellä ajattelulla ja asenteella voimme. Asenteella, joka on varmasti sinun, bändisi ja musiikkisi hyväksi. Meillä ei ole genrerajoja, eikä täällä tarvitse jännittää tai kiristellä hermoja.

Tässä kohdassa kuuluisi olla laiteluettelo, mutta kuka niitä oikeasti jaksaa lukea. Lähinnä vosi mainita softat, joita käytän. Harrison Mixbus 32c ja Pro Tools 2019. Kuuntelussa Genelec ja Yamaha.

Kotoisa tarkkaamo on kokonaan erillisessä hirsirakennuksessa, joka aikoinaan oli maalaisaitta.
Pienistä pienin rumpuhuone

Pienet tilat eivät kuitenkaan ole suuren soundin este. Studiolla on äänitetty vuosien varrella monenlaista musiikkia, herkästä akustisesta kitaroinnista aina täyteen rockbändiin voimavirrat päällä. Kaikki saatavilla olevevat neliöt hyödynetään täysipainoisesti. Kuitenkin viimekädessä kaikki on kiinni ääniettävän ryhmän osaamisesta ja fiilisestä.

Sojuzstudion palvelut perustuvat käytäntöön, jossa jokaiselle projektille sovitaan etukäteen molemmille osapuolille järkevä hinta. Hinnat sisätältävät alv 24%. Sivun alalaidasta löydät yhteydenottokaavakkeen, jolla voit kätevästi tehdä tarjouspyynnön studiopalveluista. Hinnoittelu on todella asiakasystävällistä. Ota siis viipymättä yhteyttä jo tänään

Maksuehto on lasku 14 vrk maksuajalla. Laskuun myytäessä tarkistamme asiakkaan luottokelpoisuuden. Laskun maksamatta jättäminen johtaa poikkeuksetta perintätoimiin. Suuremmat projektit laskutetaan osissa työn edetessä. Studiopalvelujen toimitusehdot