Äänitysstudio Ypäjän kirkonkylällä

045-2688790

Voisiko Sojuzstudio kenties auttaa?

Asiallista miksaus- ja äänityspalvelua sellaisella otteella kuin jokainen bändi toivoisi oman levynsä tehtävän. Laitteisto on sijoitettu vanhojen hirsiseinien sisään. Tilat ovat pienehköt, mutta tarkoituksenmukaiset. Akustointi on toteutettu harkiten.

Teen myös valmiiksi äänitetyn materiaalin miksausta, jolloin sinun ei ole välttämätöntä olla paikalla koko session aikana. Tiloissa on mahdollista äänittää kaikenlaista musiikkia.

Hinnat yleisimmille palveluille

  • e-miksaus alkaen 40€/biisi riippuen raitamäärästä.
  • Äänitys ja miksaus 220€/päivä
  • Tuntihinta 27,50€/h, jota sovelletaan pieniin muutaman tunnin projeteihin.

Jokainen projekti on kuitenkin erilainen, kysy siis aina tarjous etukäteen!

Voidaan miettiä juuri sinulle sopiva kokonaisuus ja edullinen hinta. Maksu ensisijaisesti käteisellä kuittia vastaan tai laskulla erikseen sovittaessa. Aineisto luovutetaan kokonaisuudessaan kun lasku on maksettu.

Lopuksi haluan tähdentää, että  teen äänityksiä ja miksauksia ainoastaan ilta- ja viikonloppuaikoina.

Sojuzstudion palvelujen toimitusehdot

Studio ei vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat teknisistä ongelmista session aikana. Ennalta arvaamattomat tilanteet, kuten laiterikko, sähkökatko, ohjelmiston lisenssiavaimen rikkotuminen tai muu näihin rinnastettava tekijä ei aiheuta studiolle korvausvelvollisuutta. Studio ei ole korvausvastuussa asiakkaan hyväksymän materialin mahdollisista virheistä. Studio ei vastaa asiakkaan omaisuudesta studion alueella. Studio ei vastaa Force Majeure -olosuhteiden aiheuttamasta vahingosta tai viivästyksestä. Maksuehto käteismaksulla kuittia vastaan. Materiaali luovutetaan kokonaisuudessaan kun lasku on maksettu. Studio ei vastaa asiakkaan äänimateriaalin varmuuskopioinnista. Asiakas on korvausvelvollinen aiheutamistaan aineellisista vahingoista studion alueella. Studiovaraus on mahdollista perua veloituksetta viimeistään 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa. Muussa tapauksessa peritään 50€ peruutusmaksu.